Резултатите от търсенето ви

Услуги

През изминалите 30 години Идеален дом се наложи като лидер на пазара на недвижими имоти в Югозападна България, остоявайки високи стандарти в обслужване на клиенти, включително за корпоративни и луксозни имоти. Много клиенти избраха нас чрез препоръка, други се завърнаха отново при нас за следваща покупка или продажба  и така вече 30 години помагаме да достигнете до мечтания дом. Натрупали сме ценен опит и знания, благодарение на които имаме възможност да Ви предложим високо качество услуги на конкурентно ниво, потенциални клиенти, лично отношение, лоялност и коректност.

Искате ли да разберете, колко реално струва вашият дом?

 СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Защо да се доверите на Идеален дом

Позволете на нашия екип да ви даде правилните насоки как да реализирате успешно Вашия имот. Ефективни и дискретни в работата си, ние черпим от опита си, за да предоставят реалистична оценка на пазара.

Ние ще изготвим сравнителен пазарен анализ и ще определим точната пазарна цена, на Вашия имот.

Идеален дом регламентира взаимоотношенията си с всеки клиент при първоначалната среща. Посредническият договор ясно описва ангажиментите ни към Вас, гарантираме пълна прозрачност за процеса на работа с нас.

Нашият екип е подкрепени с ефективени кампании, иновативни приложения и рекламни програми, осигуряват качествено представяне на вашите домове. Това означава по-широк спектър от комуникационни канали, по които да достигнем до потенциалните клиенти и по-бързо реализиране на имота.


Сравнете списъци