Резултатите от търсенето ви

За нас

Ако не можете да намерите това, което търсите – просто се свържете с нас и ние ще го намерим!


 Идеален дом  защитава интереса на своите клиенти, осигурявайки им всички необходими услуги под един покрив. Покупката на имот изисква безупречни гаранции не само преди сделката, но и след това!

Стремим се целият процес на покупка на имот да бъде лесен, приятен и без излишен стрес. Ние предлагаме пълен пакет от консултантски, посреднически и юридически услуги при закупуване, продажба и отдаване под наем

Ние разполагаме със собствена информационна система за управление на база данни от недвижими имоти, което ни позволява да обявяваме и да поддържаме в актуалност голям брой разнородни оферти за търсене и предлагане на недвижими имоти

 При нас можете да откриете най-изгодните предложения и най-ниските цени. Ние знаем колко е важно за Вас да инвестирате разумно. Грижим се нашите клиенти да получат най-доброто за своите пари!

С наша помощ Вие имате реална възможност да сключите възможно най-изгодната сделка защото  ние следим отблизо пазара на недвижими имоти, както и цялостното развитие на сектора и тенденциите в България. Ето защо от нас можете да получите обективна консултация и мнение независимо дали купувате, или продавате.

 В наше лице ще намерите честен и доверен съветник, с помощта на който ще достигнете до точното за Вас решение.

Свържете се с нас:

Как да ни намерите:

гр. Благоевград

ул. Арсени Костенцев 7

за контакт: 0887287915; 0887982119

e-mail: idealendomblg@gmail.com


Сравнете списъци